Σήμερα Πέμπτη η συναυλία των Good Fellas Band.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας ανοίγει την 10η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας με το συγκρότημα των Good Fellas Band. Μία rock μπάντα με μεγάλη ιστορία και προσφορά στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας που  ιδρύθηκε το 1998 στην Κηφισιά από τρεις καλούς μουσικούς αλλά και φίλους και στην συνέχεια  πλαισιώθηκε με τους υπόλοιπους εν  μουσική συνεργάτες στα χρόνια που πέρασαν πολλά τα live και οι συναυλίες αλλά και οι αλλαγές και οι ανανεώσεις στην σύνθεση της μπάντας.

Το  συγκρότημα αποτελούν οι: Παντελής Ιωαννίδης μπάσο, Αλέκος Πάγκαλος τύμπανα, Μιχάλης Τσιχλης πλήκτρα, Τζων Σταυριανός κιθάρα, Ευθύμης Κολλητήρης τραγούδι και το τελευταίο απόκτημα η Αγγελική Ζούπα σαξόφωνο και φλάουτο.

Με ένα ρεπερτόριο με μεγάλες rock επιτυχίες της διεθνούς μουσικής σκηνής ξεκινώντας από τους PINK FLOUD και φτάνοντας μέχρι τον Carlos Santana. Την Πέμπτη το βράδυ 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στην Παλιά Προβλήτα της Αίγινας.

Να είσαστε όλοι εκεί!

Η πρόεδρος του Δ.Σ.
Σαλπέα - Στάθη Αικατερίνη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png