Συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην κεντρική σκηνή της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Κοντά μας είναι ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης από τους σημαντικότερους της ελληνικής μουσικής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μας τιμάει με την παρουσία του και συμπράττει επί σκηνής στα πλαίσια του “10ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας” με τη νέα γενιά και  τους Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο & Steve Tesser  χαρίζοντας μας αξέχαστες μουσικές στιγμές στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 στο Λιμάνι της Αίγινας στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό.

Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό.

Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην νέα δισκογραφική δουλειά «Άλλαξαν πολλά», στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Ο εξαιρετικός πολυοργανίστας Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος σε αγαπημένα δικά του τραγούδια («Γαμώ την καταδίκη μου», «Ένας τρελός», «Ο Χαμαιλέοντας» κ.α.)  δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχει ο Ιταλός τραγουδοποιός, κιθαρίστας  Steve Tesser έχοντας στις «αποσκευές» του δικά του τραγούδια αλλά και πασίγνωστες διασκευές ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών.

Με λίγα λόγια πρόκειται για μία απαράμιλλη μουσική παράσταση με την οποία διασκεδάζεις, ξεσκάς και φεύγοντας για το σπίτι παίρνεις και… πολλά μαζί σου!

Μαζί τους:
Άκης Αμπράζης  μπάσο
Φίλιππος Σπυρόπουλος  τύμπανα
Γιώργος Καραγιαννίδης ηχοληψία
Οργάνωση παραγωγής: MetroLive Productions            

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΣΑΛΠΕΑ - ΣΤΑΘΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png