Δελτίου Τύπου για το 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Από 19  Ιουλίου έως 4 Αυγούστου θα διεξαχθεί αυτό το καλοκαίρι  το 9ο  Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Σε αυτές τις ημερομηνίες κατέληξε το Δ.Σ. της ΚΕΔΑ που έχει  την ευθύνη  της διοργάνωσης  του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου έχει πλέον εξελιχθεί σε έναν θεσμό στα πλαίσια  του οποίου κάθε καλοκαίρι  φιλοξενούνται σημαντικές παραστάσεις Αθηναϊκών Θεάτρων αλλά δίνετε επίσης η ευκαιρία σε σχήματα νέων καλλιτεχνών να παρουσιάσουν τη δουλειά  τους.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές, σημαντικά έργα ελληνικά και ξένα, ευφάνταστες σκηνοθεσίες, σπουδαίες ερμηνείες σε κορυφαίους μονόλογους, σε έργα κωμωδίας,  εναλλακτικού ρεπερτορίου αλλά  και stand up comedy,  έχουν αφήσει  το στίγμα  τους στην ιστορία  του Φεστιβάλ που ήδη έχει οκτώ χρόνια στην πλάτη του, και χρόνο με το χρόνο αποκτά περισσότερους φίλους και θεατές.

Λεπτομέρειες για τη σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής, τον τόπο και το πρόγραμμα των παραστάσεων θα ανακοινωθούν με επόμενα δελτία τύπου.

Η πρόεδρος Δ.Σ.
Αικατερίνη - Σαλπέα Στάθη.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png