Η Οργανωτική Επιτροπή της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας, προσκαλεί καλλιτέχνες για δράσεις εικαστικών παρεμβάσεων.

ΚΕΔΑ. Οργανωτική Επιτροπή 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας 2019. Δελτίο Τύπου.
Η Οργανωτική Επιτροπή της 11ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας 2019 ανακοινώνει την πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Δράση εικαστικών παρεμβάσεων σε χώρους ,τόπους και σημεία στο νησί της Αίγινας.

"Είναι ωραίο να ζεις στο νησί σου. Να το βλέπεις να αλλάζει, να προσαρμόζεται στις ανάγκες σου, να εξελίσσεται. Πόσο μάλλον, όταν έχεις τη δυνατότητα να συνδιαμορφώσεις την εικόνα του. Να συμβάλεις στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της γειτονιάς σου, ενός δρόμου που διασχίζεις συχνά, ενός κτιρίου που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς σου, ενός αστικού αντικειμένου δημόσιας χρήσης.
Προσκαλούμε κοντά μας σε συνεργασία  με τον Δήμου Αίγινας τους ενεργούς και δημιουργικούς καλλιτέχνες κατοίκους που αγαπούν το νησί μας ,να δώσουν οι ίδιοι φως, ζωή και χρώμα σε σημεία, αντικείμενα και χώρους του τόπου μας και μέσα από την δημιουργικότητα και την φαντασία τους  να συμβάλουν οι ίδιοι στην αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.
Στόχος είναι να γίνει η Αίγινα ακόμα πιο ζωντανή και ελκυστική για κατοίκους και επισκέπτες και να καθιερωθεί ως κορυφαίος προορισμός».


Όροι συμμετοχής
1. Πού: Δίνεται η δυνατότητα στους καλλιτέχνες να επιλέξουν σημεία σε όλο το νησί (π.χ. τοίχους ,παγκάκια, δένδρα, πεζοδρομία, πλατείες, κάδους απορριμμάτων, δεξαμενές, κοινόχρηστούς χώρους)
2. Θέμα: Κάθε καλλιτέχνης θα παρουσιάσει δουλειά της επιλογής του, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του χώρου όπου θα φιλοξενηθεί το έργο του.
3. Πότε: Στα πλαίσια της 11ης Γιορτής Φιστικιού που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 12 έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019.
5. Αίτηση: Οι αιτήσεις θα κατατίθενται καθημερινά στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας (Π. Αιγινήτου 4, 2ος όροφος) και για χρονικό διάστημα από 03/07/2019 έως και 19/07/2019, από ώρα 09:00 έως 12:00 ή μπορούν να αποστέλλονται και με ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. επικοινωνίας: 2297022067


Συνοδευτικά αίτησης: Η υποβολή αίτησης θα συνοδεύεται απαραιτήτως από
(α) σύντομο βιογραφικό (έως και 250 λέξεις, στο οποίο θα αναγράφετε -εφόσον θέλετε- στοιχεία επικοινωνίας) και (β) προσχέδιο -περιγραφή ιδέας.

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Αικατερίνη Σαλπέα-Στάθη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png