ΚΕΔΑ. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά, μέσω email και προγραμματισμένα ραντεβού.

ΚΕΔΑ. Δελτίο Τύπου.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε τον κορωνοϊό ως πανδημία και είναι κατανοητό ότι πρόκειται για μία κρίσιμη κατάσταση η οποία απαιτεί από όλους μας ψυχραιμία, υπευθυνότητα και τήρηση των ατομικών κανόνων υγιεινής, ώστε να αποφύγουμε να νοσήσουμε οι ίδιοι ή οι οικείοι μας.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 55/Α’/11-3-2020 με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» και βάσει του άρθρου 5, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας καλείται να λάβει μέτρα πρόληψης, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, τα οποία αναλυτικά έχουν ως ακολούθως:
Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, και μέχρι νεωτέρας, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται είτε τηλεφωνικά επικοινωνώντας στο σταθερό τηλέφωνο 22970 22067 είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αποστέλλοντας mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αίγινας θα προσέρχονται αποκλειστικά και μόνον σε περίπτωση που, κατά την ανωτέρω επικοινωνία, δεν καταστεί δυνατή η πλήρης εξυπηρέτησή τους, κατόπιν συνεννόησης για προγραμματισμένο ραντεβού.
Ας αναλάβουμε ο καθένας και η καθεμία από εμάς την ευθύνη και την υποχρέωση που μας αναλογούν στη δεδομένη συγκυρία: Να τηρήσουμε όλες τις απαραίτητες οδηγίες του υπουργείου Υγείας για πρόληψη και προστασία δική μας μα κυρίως των ευπαθών και ευάλωτων στον ιό ομάδων του πληθυσμού.


Η πρόεδρος Δ.Σ.
Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας
Μαίρη Κουκούλη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png