Καταγγελία για κακοδιαχείριση στο Κοινοτικό Κατάστημα Μεσαγρού έκανε ο κ. Μανώλης Λεούσης. Ο λογαριασμός του τηλεφώνου είχε φτάσει τα 800 ευρώ.


Η περιγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κοινοτικό Κατάστημα Μεσαγρού, συνεχίστηκε από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κύριο Μανώλη Λεούση, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κύριος Λεούσης είχε αναφερθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πριν την περίοδο των εορτών, στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κοινοτικό Κατάστημα Μεσαγρού. Μάλιστα, τότε είχε πει χαρακτηριστικά: "Θα γίνει περιστερώνας σε λίγο καιρό". Κατήγγειλε κακοδιαχείριση που είχε ως αποτέλεσμα τη φθορά του κτιρίου και το "φούσκωμα" του τηλεφωνικού λογαριασμού της κοινότητας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Πιο συγκεκριμένα είπε ανάμεσα σε άλλα: "Ήθελα να πω για το κοινοτικό κατάστημα του Μεσαγρού, το αγροτικό ιατρείο και γενικότερα. Εκεί πέρα ξέρατε όλοι ότι το αγροτικό ιατρείο ήταν κλειστό για κάποιους μήνες. Το αγροτικό ιατρείο ξεκίνησε τη λειτουργία του ξανά τον Δεκέμβριο του '15. Πέρα από το ότι ήταν μέσα στις κοπριές από τα περιστέρια και τις δεκαοχτούρες μου μαζεύονται εκεί, κουφώματα στο ποτάμι, κατεστραμμένα. Πάνω οι τουαλέτες, το κοινοτικό κατάστημα δεν είχε τουαλέτες, τις αντικαταστήσαμε. Έχουμε κάνει πάρα πολλές δουλειές και με τη διοίκηση του δήμου, την οποία ευχαριστώ πολύ. Και συνεχίζουμε, αφού σήμερα ξεκίνησε η ανακαίνιση, μπορώ να πω, του αγροτικού ιατρείου. Εκεί έχουν γίνει πάρα πολλά, θα πάρω πολύ χρόνο και δεν θέλω γιατί είναι και αργά, αλλά θέλω να τα πούμε" και συνέχισε:

"Σε αυτό εκεί το κατάστημα, το αμαρτωλό, οι κοπριές από τα πουλιά ήταν μισό μέτρο, αλλά οι πόρτες είχαν κλειδί όλοι και μπαίνανε μέσα και χρεώνανε το τηλέφωνο 800 και 900 ευρώ. Ξέρει ο κύριος Δέδες τι συναντήσαμε. Και βέβαια σε συνεργασία με τον κύριο Δέδε πληρώθηκε το τηλέφωνο. Πρέπει να τα πω όλα να ακουστούν γιατί μία κοινότητα να πληρώνει 800 ευρώ τηλέφωνο, τον Αύγουστο του '14 είναι σοβαρό. Όταν μιλάμε σήμερα για προϋπολογισμό και χρεώνουμε τα τηλέφωνα 800 ευρώ είναι σοβαρό".

Ο κύριος Λεούσης συμπλήρωσε ότι όποιος το επιθυμεί μπορεί να ελέγξει τον λογαριασμό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png