Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Εγκαταστάθηκε λογισμικό για την ηλεκτρονική διαχείριση του λιμένα της Αίγινας.

Ένα ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης του κεντρικού λιμένα της Αίγινας, αλλά και των υπολοίπων μικρότερων - περιφερειακών λιμανιών που ανήκουν στην εποπτεία και την ευθύνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου εγκαθίσταται αυτές τις ημέρες και θα τεθεί σε λειτουργία το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για software το οποίο διαχειρίζεται μία σειρά από μεταβλητές, παρέχοντας ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα των χαρακτηριστικών του λιμανιού, όπως η πληρότητα, η κίνηση των σκαφών, οι θέσεις, οικονομικά δεδομένα κτλ.

Το ίδιο λογισμικό χρησιμοποιούν αρκετές από τις μεγάλες μαρίνες της χώρας μας και η αξιοποίησή του αναμένεται να αποφέρει πολλαπλά οφέλη στη διαχείριση του λιμένα της Αίγινας. Για τη συνεργασία του με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, αλλά και για τις δυνατότητες που παρέχει το σύστημα, μίλησε σήμερα στο Aegina Portal ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Successful Software κύριος Γιάννης Μπαρµπανάς, που είναι και ο κατασκευαστής του λογισμικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png