Εγκρίθηκε το έργο επισκευής ραμπών, επιστρώσεων και χώρου αναμονής επιβατών στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.

Με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, εγκρίθηκε το έργο επισκευής ραμπών, επιστρώσεων και χώρου αναμονής επιβατών στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. (αμιγώς εθνικών πόρων). Πρόκειται για την επισκευή των επιστρώσεων σε όλα τα σημεία που έχουν υποστεί φθορές στην κυρίως περιοχή του λιμένα, εμβαδού περίπου 600 μ2. με παράλληλη επισκευή των διαγραμμίσεων για την κυκλοφορία των οχημάτων, την επισκευή των δύο δυτικότερων ραμπών πρυμνοδέτησης από τις οποίες εξυπηρετούνται οχηματαγωγά και επιβατηγά πλοία.

Επίσης, την επισκευή της σκεπής των εκδοτηρίων, καθώς και την εγκατάσταση δεύτερου στέγαστρου για την αναμονή των επιβατών. Πρόκειται για την τοποθέτηση μίας ελαφριάς κατασκευής από ξύλινο ή μεταλλικό φορέα και κατάλληλα καθιστικά. Η επιφάνεια που θα καλύπτει θα είναι τουλάχιστον 50 μ2.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ακόμη, το έργο περιλαμβάνει την επισκευή και επέκταση των υφιστάμενων οδεύσεων για την εγκατάσταση νέων pillars, καθώς και τη διαμόρφωση εξωτερικών στεγάστρων και ξύλινου πατώματος στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, με εγκατάσταση εξωτερικού στεγάστρου και πέργολας περιμετρικά και εγκατάσταση ξύλινου δαπέδου 120 τ.μ.

Τέλος, το έργο περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του αλσυλλίου της "Παναγίτσας", στο οποίο προβλέπεται η επίστρωσή του με κυβόλιθο ή άλλο παρόμοιο υλικό.

Το κόστος του έργου είναι 124.000 ευρώ με 24% ΦΠΑ και φορέας χρηματοδότησης Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png