Featured

Την πρόσληψη δύο ατόμων, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Αίγινας.

limeniko-tameio-aeginas-00.jpg

Την πρόσληψη δύο ατόμων, με ειδικότητα ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων, αποφάσισε το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η σχετική απόφαση (αρ. 157/2025) ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2025 και αφορά την κάλυψη επιτακτικών αναγκών καθαριότητας στους λιμένες και λιμενίσκους αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου, δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, έχει ήδη εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών η δυνατότητα πρόσληψης συνολικά έξι ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου. Από αυτές, έχουν ήδη προσληφθεί τέσσερα άτομα, ενώ με τη νέα απόφαση ολοκληρώνεται ο αριθμός των προβλεπόμενων προσλήψεων.

Οι δύο νέες προσλήψεις θα έχουν διάρκεια οκτώ μηνών και θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις (ν. 3812/2009), ενώ έχει διασφαλιστεί η ύπαρξη των απαραίτητων πιστώσεων στον προϋπολογισμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για το οικονομικό έτος 2025.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.