Δελτίο Τύπου. Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στην Αίγινα και στο Αγκίστρι.

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Δελτίο Τύπου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, επισκέφθηκε την Αίγινα και το Αγκίστρι στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υποδέχτηκε και ξενάγησε τον Πρέσβη του Βιετνάμ κ. Vou Binh, ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος του.

Την Παρασκευή ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Φεστιβάλ, μετέφερε χαιρετισμό της Περιφερειάρχου κ. Ρένας Δούρου, διαβεβαίωσε τους κατοίκους για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού μεταφοράς νερού που αποτελεί το πιο σημαντικό πρόβλημα του νησιού, και υπογράμμισε ότι οι μελέτες για όλα τα έργα θα πρέπει να έχουν τη μέγιστη δυνατή πληρότητα προς αποφυγή καθυστερήσεων και υπερτιμολογήσεων. Επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα του Φεστιβάλ Φιστικιού μαζί με τον Πρέσβη του Βιετνάμ, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα τοπικά προϊόντα της Αίγινας. Ακολούθησε τελετή στο Δημαρχείο της Αίγινας και αντηλλάγησαν δώρα.

Το Σάββατο το πρωί συνεκάλεσε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Αίγινας, με την παρουσία του Δημάρχου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Προέδρου των επαγγελματιών, καθηγητών, δασκάλων και μεταφορέων, όπου εξετάστηκε το φλέγον ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών στο νησί και των συγκοινωνιακών προβλημάτων γενικότερα.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Αγκίστρι, στην οποία ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων μαζί με τον Πρέσβη του Βιετνάμ, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αγκιστρίου, τον Αντιδήμαρχο και κατοίκους του νησιού και εξετάστηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ο Δήμαρχος Αγκιστρίου οργάνωσε μικρή εκδήλωση προς τιμήν του Πρέσβη και αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, συμμετείχε σε σύσκεψη με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του βουλευτή Α΄ Πειραιά κ.Θεόδωρου Δρίτσα, κατά την οποία έγινε αμφίδρομη ενημέρωση για τα προβλήματα του νησιού της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png