Συνάντηση Παναγιώτη Χατζηπέρου με την Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας.

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Aegina Portal έκανε πριν από λίγο ο Αντιπεριφέρειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο οποίος σήμερα το πρωί είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας κύριο Σταύρο Καλαμάκη. Στην σύσκεψη που συμμετείχε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, συμμετείχαν ακόμη οι κύριοι Θωμάς Χαλδαίος, Διονύης Γαλαρής, Παναγιώτης Χαλδαίος και Νίκος Κωστάκος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο κύριος Χατζηπέρος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal είπε ανάμεσα σε άλλα ότι έγινε συζήτηση για το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και την πρόθεση της Περιφέρειας στην επόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού να συμπεριλάβει τον προϋπολογισμό της μελέτης ύψους 3.900.000 ευρώ. Επίσης αναφέρθηκε στη δημιουργία υδατοδρομίου και ναύδετου. Σε σχετική ερώτηση ο κύριος Χατζηπέρος, απάντησε ο η δημιουργία υποδομών και η τήρηση όλων των κανόνων ασφάλειας που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι αναγκαία τόσο για την ύπαρξη και λειτουργία του υδατοδρομίου, όσο και για τις κρουαζιέρες.
 
Ωστόσο το πιο σημαντικό που προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση, είναι η συμφωνία για την επίλυση του προβλήματος που αφορά στην παραχώρηση των παραλιών, τόσο για το χρόνο παράδοσης, όσο για το διάστημα παραχώρησης, που ο στόχος είναι να επιμηκυνθεί στα τρία έτη. Ο κύριος Χατζηπέρος δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει τις διαδικασίες από τώρα, ώστε να μην παρατηρούνται κατά την καλοκαιρινή περίοδο τα γεγονότα που συνέβησαν πέρυσι.

Τέλος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναφορά και σε μία σειρά από άλλα θέματα όπως βελτίωση του οδικού δικτύου της Αίγινας, την ανάδειξη του Ελλάνιου Όρους, του Ναού της Αφαίας καθώς και της Παλαιάς Χώρας και το Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png