Χωρίς υπάλληλο καθαριότητας παραμένει η Πέρδικα.

Χωρίς δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας παραμένει η Τοπική Κοινότητα της Πέρδικας. Πρόκειται για ένα από τα θέματα που είχε παρουσιάσει υπόψιν του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κύριος Τάσος Αμάφης κατά την τελευταία συνεδρίαση του Σώματος. Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Αμάφη μας ενημέρωσε ότι το πρόβλημα παραμένει και είναι πολύ σημαντικό, καθώς μία ολόκληρη κοινότητα έχει μείνει χωρίς οδοκαθαριστή. Ουσιαστικά μόνο η περιοχή του γραφικού λιμανιού φροντίζεται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο από υπάλληλό του που καθαρίζει εκεί  2-3 φορές την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας ο κύριος Αμάφης εξέφρασε την κατανόησή του για τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν στη στελέχωση της υπηρεσίας καθαριότητας, τόνισε όμως ότι δεν είναι δυνατόν να παραμένει χωρίς οδοκαθαριστή μια ολόκληρη κοινότητα και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με την καθαριότητα και η πρωτοβουλία του προέδρου της κοινότητας, που αφορά αυτή τη φορά τον καθαρισμό της παραλίας του ξενοδοχείου Αίγινα Μαρίς, που παραμένει κλειστό εδώ και χρόνια. Χωρίς φροντίδα η παραλία του παραμένει εστία μόλυνσης και μία άσχημη εικόνα στην είσοδο της Πέρδικας. Ο κύριος Αμάφης θα ζητήσει να επιτραπεί η δυνατότητα πρόσβασης, ώστε την ερχόμενη Κυριακή η παραλία να καθαριστεί με τη βοήθεια των εθελοντών που θα συμμετέχουν στη δράση καθαρισμού των ακτών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png