Ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής για την υδροδότηση της Αίγινας.


Περιφέρεια Αττικής. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής ευρεία σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Δημήτρη Κατσικάρη, του Δημάρχου Αίγινας, Θεοδοσίου Σακκιώτη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΫΔΑΠ Α.Ε., κ. Νίκου Μπάρδη, και υπηρεσιακών παραγόντων, με θέμα την ενημέρωση της πορείας διαδικασιών για την υδροδότηση της νήσου Αίγινας.

Η δημοτική αρχή παρουσίασε τα διαχρονική προβλήματα που υπάρχουν στο νησί και ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής  για βιώσιμη λύση.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, εξέφρασε για άλλη μια φορά τη βούλησή του να επιλύσει με απόλυτη προτεραιότητα θέματα υδροδότησης, στερεών και υγρών αποβλήτων σε όλες τις περιοχές αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής και δήλωσε:

"Η παροχή του πολυτιμότερου αγαθού, όπως είναι το νερό στον άνθρωπο, αποτελεί δείκτη πολιτισμού ενός τόπου. Δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι και αδρανείς στην όποια καθυστέρηση παρουσιάζεται στην επίλυση ενός τόσο σημαντικού θέματος. Θα εξετάσουμε κάθε δυνατή λύση με γνώμονα το συμφέρον και την υγεία των πολιτών".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png