Φίλιππος Τζίτζης. Πρόσκληση συνεργασίας προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Αίγινα Κίνηση Ευθύνης και Κοινωνία Πολιτών.

Πρόσκληση προς τους Επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Αίγινας, κ. Πτερούδη Νικόλαο  («Κίνηση Ευθύνης») και κ. Ντελή Αντώνη («Κοινωνία Πολιτών»).
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δύο χρόνια μετά την εκλογή του κ. Μούρτζη στην θέση του Δημάρχου της πόλης μας , δεν χωράει πλέον καμία αμφιβολία ότι τα πράγματα στα δημοτικά δρώμενα  οδεύουν από το κακό στο χειρότερο.  Είναι φανερό και στον πιο θερμό υποστηρικτή του κ. Μούρτζη ,ότι η εικόνα του Δήμου μας δεν είναι αυτή που αρμόζει στους Δημότες μας .
Είναι αυτονόητο ότι  έχουμε ευθύνη ως Αντιπολίτευση  του Δήμου Αίγινας, να αναδεικνύουμε , τα λάθη , τις αστοχίες , την αδιαφορία , τις  παραλείψεις και τις ψεύτικες υποσχέσεις  της τωρινής Δημοτικής αρχής.
           
Σας καλώ λοιπόν , να συντονίσουμε από κοινού την δράση μας  κυρίως στα θέματα διαφάνειας ,  αλλά και  στα θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας, των πολιτών της Αίγινας όπως:
α) Η κυκλοφορία εντός κι εκτός του ιστορικού κέντρου ,  η οποία στις διακοπές του Πάσχα  ήταν αφόρητη για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού. Αλήθεια έχει κάποιο σχέδιο ο  Δήμαρχος για την καλοκαιρινή περίοδο ,έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν τα ίδια φαινόμενα που δυσφημούν τον Δήμο μας ;
β) Η  διαχείριση των σκουπιδιών εντός κι εκτός της πόλης. Σε όλα τα διαμερίσματα του νησιού μας, τα σκουπίδια είναι πλέον «βουνά» , παρά τις εθελοντικές πρωτοβουλίες συλλόγων και Δημοτικών Συμβούλων.
γ)  Η  υπόθεση των χαμένων κυβικών νερού , και τα παιχνίδια  με το νερό στις πλάτες των Αιγινιτών και των κατοίκων του νησιού μας .
δ) Το σοβαρό θέμα της κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος Μεσαγρού.
ε) Η λειτουργία της ΚΕΔΑ και η παντελής έλλειψη ενημέρωσης για τα δρώμενα  της επιχείρησης.
στ) Η  δημοπράτηση  του κλειστού γυμναστηρίου  μπάσκετ Αίγινας. Γιατί αργεί η δημοπράτηση του Έργου; Κινδυνεύουν άμεσα τα παιδιά τις Αίγινας, να μην ξαναπαίξουν, στο ανοικτό της Αίγινας. Κινδυνεύει να σβήσει για πάντα το Αιγινίτικο μπάσκετ . Αλήθεια γιατί ολιγωρεί η Δημοτική Αρχή ;
ζ)  Οι ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Αίγινας . Ας καταλάβει ο κ. Μούρτζης ,ότι η δημόσια  υγεία δεν είναι παιχνίδι και να πάρει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες .


Αγαπητοί συνάδελφοι ,

Πιστεύω σε ότι αυτή την σημαντική θέση που μας έχουν τιμήσει οι πολίτες της Αίγινας, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους .

Για τον συνδυασμό
ΑΛΛΗ ΑΙΓΙΝΑ
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ