Η απάντηση του δημοτικού συμβούλου κ. Γιάννη Παπαδόπουλου στην επιστολή του κ. Σάκη Σακκιώτη.

Η προσβολή μέσω προβολής της ανασφάλειας του κ. Σακκιώτη, ακόμη και εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμη, είναι καταδικαστέα από ηθική και πολιτική άποψη.

Αξιότιμε κύριε Στριγάρη,

Πρόσφατα δημοσιεύσατε, ως οφείλατε μία επιστολή του κυρίου Σακκιώτη με την οποία για πολλοστή φορά μου επιτίθεται σε προσωπικό επίπεδο με χαρακτηρισμούς που τον προσδιορίζουν ως άνθρωπο και ως πολιτικό ον. Κοντολογίς μου εκφράζει την συμπάθεια και την κατανόησή του (!!!) και αναφέρεται σε ιδιότυπα χαρακτηριστικά που διαθέτω (;;;;). Αυτά σε πρώτο πληθυντικό όπως οι Βασιλείς….

Γενικά ο εν λόγω κύριος συνηθίζει να απαντά με ξύλινες αοριστολογίες, ή να προσβάλει αυτόν με τον οποίον θα ήθελε, αλλά δεν δύναται, να αντιπαρατεθεί.
Παρά το γεγονός ότι θεωρώ άσκοπο να ασχολούμαι με τον κατά σύστημα υβριστή κύριο Σακκιώτη πιστεύω ότι οφείλω να σχολιάσω το απίστευτο πόνημά του γιατί δεν προσβάλει μόνο εμένα προσωπικά αλλά και την νοημοσύνη των αναγνωστών σας.      Θα εξηγήσω στην επιστολή μου, την οποία και σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε, τι ακριβώς εννοώ.

Θα εξηγήσω πού έγκειται η ανασφάλεια του, την οποία προβάλλει σε εμένα. Βέβαια μου είναι αδύνατον να του εκφράσω την συμπάθειά μου. Αυτό ίσως το έκανα εάν είχε το θάρρος να εκστομίσει αυτά που υπαινίσσεται για εμένα. Επίσης δεν δέχομαι την δική του επειδή γνωρίζω ότι γενικά στον χώρο της πολιτικής  συμπαθεί, ή και θαυμάζει, άτομα της εποχής «λεφτά υπάρχουν».

Στην τοποθέτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο τεκμηρίωσα με απόλυτα κόσμιο και πολιτικά ορθό τρόπο την παντελή απουσία στρατηγικής αλλά και την απόλυτη απραξία της προηγούμενης διοίκησης. (Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Σάκης κρυφό καμάρι).

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο βρίσκεται εκεί που το αφήσαμε το 2010. Ο υποθαλάσσιος αγωγός νερού δημοπρατήθηκε μόλις φέτος, αφού ο κύριος Σακκιώτης στην θητεία του ξέχασε για μήνες να συντάξει τεύχη δημοπράτησης. Το Ευνάρδιο βρίσκεται ακόμη στα χαρτιά αφού μία απλή απόφαση αλλαγής της χρήσης του κτιρίου ελήφθη μόλις προ ενός μηνός. Το Κυβερνείο είναι ακόμη ημιτελές. Το καλώδιο που πόντισε η ΔΕΗ δεν είναι δημοτικό έργο. Είναι έργο της ΔΕΗ που έγινε επειδή η διοίκηση Κουκούλη το απαίτησε ενώ ο κ. Σακκιώτης και οι φίλοι του χάιδευαν τους υπευθύνους της τραγικής εμπειρίας του 2010. Η κρατική επιχορήγηση των 11.000.000 € (με δέσμευση των ΚΑΠ άρα υπονόμευση του μέλλοντος), δεν συνιστά νοικοκύρεμα των οικονομικών αλλά απλή επιχορήγηση. Πολύ περισσότερο όταν και μετά από αυτήν το νησί πνιγόταν στα σκουπίδια και οι διακοπές του ύποπτης ποιότητας νερού ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Στην θητεία του ο κ. Σακκιώτης δεν κατάφερε κάν να υπολογίσει σωστά το ύψος του χρέους, δεν κατάφερε να εξηγήσει πώς παραλαμβάναμε στο Λεόντι περισσότερο νερό από αυτό που αγοράζαμε από την ΕΥΔΑΠ. Η εξήγηση ότι ίσως έφταιγε το υδρόμετρο έκανε φτερά μαζί με αυτό. Το υδρόμετρο αφαιρέθηκε με σκοπό να ελεγχθεί αλλά κάπου στον δρόμο χάθηκε!!! Ο κ. Σακκιώτης ακόμη ψάχνει το υδρόμετρο…

Οσο για τις αδελφοποιήσεις τι να πώ. Αυτά τα δαπάναις του Δήμου ταξίδια στην Κίνα τι όφελος έφεραν στο νησί; Αυτή η πλατεία Ελληνοουκρανικής  φιλίας στην Βαγία για πόσα εκατομμύρια Ουκρανούς τουρίστες έγινε πόλος έλξης;

Θα μείνουμε βέβαια τόσο εγώ όσο και οι περισσότεροι Αιγινήτες με την απορία, γιατί μετά από μία τόσο….επιτυχημένη θητεία δεν έθεσε ξανά υποψηφιότητα τόσο ο ίδιος όσο και τα περισσότερα πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού του.

Διακινδυνεύω την εκτίμηση ότι  η δημοσκοπική κατάρρευση του παλαιού βαθέος ΠΑΣΟΚ αλλά και η οργή των συμπολιτών μου προκάλεσαν σε κάποιους ανασφάλεια για μια πιθανή εκλογική συντριβή.
Ο ανασφαλής συντάκτης του άθλιου αυτού κειμένου φροντίζει να προσβάλλει την προσωπικότητά μου με τρόπο που κατά την κρίση του τον προστατεύει από μία ποινική δίωξη. Είναι μία συνήθεια των ανασφαλών ανθρώπων να κρύβονται, πότε πίσω από λέξεις πότε πίσω από πρόσωπα. Όπως τότε που μέσα σε μία νύκτα αποψιλώθηκε η περιοχή της Κολώνας από τα αρμυρίκια και ο κ. Σακκιώτης κρύφτηκε πίσω από τους συνεργάτες του. (Είχε και τότε εκστομίσει κάτι ακατάληπτα για μπουλντόζες του Παπαδόπουλου, του ζήτησα να ανακαλέσει και ακόμα περιμένω. Οι ανασφαλείς άνθρωποι δεν ζητούν ποτέ συγνώμη).

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για την προσβολή (μέσω της προβολής) της ανασφάλειας Σακκιώτη αλλά δεν μπορώ να αφιερώσω περισσότερο χρόνο. Αγωνίζομαι εν μέσω κρίσης να επιβιώσω επαγγελματικά και οικονομικά. Δεν επέλεξα την ασφάλεια του δημοσίου, διοικώντας  νεκροταφεία, αλλά κατήλθα στον επαγγελματικό στίβο με μόνο όπλο τις γνώσεις μου και την αυτοπεποίθησή μου.

Δεν δέχθηκα να εισπράξω ούτε ένα ευρώ για τις υπηρεσίες μου στο νησί τα χρόνια που ήμουν πρόεδρος του ΔΛΤ ή αντιδήμαρχος. Διέθεσα τα χρήματα αυτά και άλλα τόσα για έργα στο νησί μου και έτσι δεν μου περισσεύει ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα λεπτό χρόνου. Αυτό το έχουν αναγνωρίσει όλοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι πλήν ανασφαλών. Εχω πολλά να πώ και να ρωτήσω τον εκ συστήματος υβριστή μου κύριο Σακκιώτη. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη πρόκληση που θα δεχθώ. Προς το παρόν κλείνω με ένα ρητό από το αδελφοποιημένο Μπρατσίκοβο της Βουλγαρίας: Όλα τα τίποτε της πολιτικής ξεμπερδεύουν στην ώρα τους…

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

------

url επιστολής Σάκη Σακκιώτη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png