Σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος ο χώρος που θα στεγαστεί το Αγροτικό Ιατρείο της Πέρδικας.


Σε έναν μήνα υπολογίζεται ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Δημοτικό Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας, σε χώρο του οποίου θα στεγαστεί το Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής. Για το ζήτημα είχε κάνει σχετική ερώτηση σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Κυριάκος Τρίμης. Να σημειώσουμε ότι ο ιατρός που θα καλύψει τη θέση βρίσκεται στο νησί εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς ωστόσο να είναι δυνατόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της Πέρδικας. Τόσο ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, όσο και ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών είχαν ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο ότι η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΟ κύριος Γεννίτσαρης μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal είπε ότι υπολείπεται ακόμη ένα 30% ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Σημείωσε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί περίπου σε έναν μήνα. Η συντήρηση του Δημοτικού Καταστήματος περιλαμβάνει εξωτερικά επιχρίσματα, αλλαγή καλωδίων στην ηλεκτρική εγκατάσταση και άλλες εργασίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png