Στις 31 Ιανουαρίου η συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Περίπου ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι, έρχεται προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο προϋπολογισμός του Δήμου Αίγινας για το οικονομικό έτος 2017. Ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης μιλώντας νωρίτερα σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal δήλωσε ότι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΟ κύριος Μούρτζης είπε σχετικά: "Όλα πάνε καλά με τον προϋπολογισμό, για πρώτη φορά λέω ότι "πάνε καλά" πριν από την έγκρισή του. Έχει γίνει πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια από όλους και από την Οικονομική Υπηρεσία και από όλους μας. Η διαχείριση είναι αυτή που θα αναδειχθεί σε δύσκολες χρονιές. Θα δείτε ότι φέτος ο προϋπολογισμός, θα είναι ένας προϋπολογισμός για τον οποίο δεν θα έχουμε το άγχος αν επικυρωθεί, αν εγκριθεί. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και τα υπόλοιπα θα τα πω στο Δημοτικό Συμβούλιο στης 31 του μηνός".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png