Πρόταση για την κατάργηση της διαχωριστικής νησίδας στην παραλία της Αίγινας.


Την πρότασή του για την κατάργηση της διαχωριστικής νησίδας στην παραλία της Αίγινας, υπέβαλε προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών κύριο Κώστα Γεννίτσαρη, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κύριος Λεούσης ανέφερε ότι η διαχωριστική νησίδα δημιουργεί πια περισσότερα προβλήματα από ότι λύνει. "Θέλω να κάνω μία πρόταση, μήπως πρέπει να επανεξετάσουμε τη χρησιμότητα της νησίδας στην παραλία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΕίναι μία προσωπική άποψη, δεν είναι του συνδυασμού, δεν ξέρω αν συμφωνούν ή όχι. Μετά την επέκταση των πεζοδρομίων πιστεύω ότι η νησίδα είναι εκ του περισσού. Δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από το να λύνει. Έχουμε γίνει μάρτυρες κακών το καλοκαίρι, το τι γίνεται με το μποτιλιάρισμα, το καυσαέριο, τα κορναρίσματα. Αυτό δεν θυμίζει νησί, θυμίζει πλατεία Συντάγματος.

Ο κύριος Λεούσης είπε ότι η πρότασή του είναι να απομακρυνθεί η νησίδα, "εάν θέλουμε να επαναφέρουμε την Αίγινα που θυμίζει και λίγο νησί". Όσο αφορά για το παράνομο παρκάρισμα των οχημάτων, είπε ότι αυτό γίνεται και τώρα. Παρέθεσε παραδείγματα όπως του απορριμματοφόρου που δεν προλαβαίνει να επιβιβαστεί στο πλοίο, καθώς κάποιος έχει παρκάρει παράνομα έξω από την τράπεζα κλείνοντας το δρόμο και δημιουργώντας ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα. Για τους λόγους αυτούς ζήτησε από τον κύριο Γεννίτσαρη να επεξεργαστεί αυτή την πρόταση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png