Επισκόπηση θεμάτων που αφορούν τις μελέτες και τη χρήση πτέρυγας του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου.


Μία επισκόπηση των θεμάτων που αφορούν τις μελέτες και τη χρήση πτέρυγας του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, των Φυλακών της Αίγινας, έκανε ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης μιλώντας στο Aegina Portal. Οι δηλώσεις έγιναν μετά από έγγραφο που κοινοποίησε προς το Δήμο Αίγινας από το Υπουργείο Πολιτισμού και τη διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΟ κύριος Μούρτζης αναφέρθηκε στις επαφές που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο, στις οποίες συμμετείχαν και εκπρόσωποι φορέων της Αίγινας, στις μελέτες που έχουν συνταχθεί, μία από αυτές είναι η αρχιτεκτονική μελέτη που εκπονήθηκε από τη διεύθυνση Διεύθυνση Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Μουσείων και Πολιτιστικών Κτιρίων και έχουν σταλεί στην Περιφέρεια Αττικής η οποία θα χρηματοδοτήσει το έργο με το ποσό των 2.300.000 ευρώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png