Την πρόθεσή του να στείλει στη δικαιοσύνη την καταγγελία του κ. Νεκτάριου Λεούση διατύπωσε ο κ. Βαγγέλης Δέδες.


Συνέχεια στην καταγγελία, που έκανε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Σώματος ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Νεκτάριος Λεούσης, έδωσε στη χθεσινή συνεδρίαση ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τα οικονομικά, κύριος Βαγγέλης Δέδες. Ο κύριος Λεούσης στη συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου είχε καταγγείλει στο Σώμα ότι: "Δηλώνουν πινακίδες οχημάτων του δήμου σε Ι.Χ. φορτηγά", σημειώνοντας ότι: "Αναφέρομαι σε περιστατικά, που αναφέρουν πολίτες και αφορούν χρεώσεις που γίνονται στο δήμο. Χρεώσεις Ι.Χ. φορτηγών που για το πήγαινε - έλα τους στον Πειραιά. Κύριε Δέδε σας αφορά, δηλώνουν πινακίδες οχημάτων του δήμου και συνεπώς χρεώνεται ο δήμος για αυτά τα δρομολόγια".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο κύριος Βαγγέλης Δέδες απάντησε σε σχετική ερώτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η πρόταση του κυρίου Δέδε ήταν να απομαγνητοφωνηθεί το συγκεκριμένο κομμάτι για την καταγγελία και να την στείλει στη δικαιοσύνη, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο κύριος Δέδες υπεραμύνθηκε της λειτουργίας της οικονομικής επιτροπής και τη οικονομικής υπηρεσίας. "Είναι ευκαιρία να το ξεκαθαρίσουμε για να φύγει από πάνω μας αυτή η καταγγελία", είπε ανάμεσα σε άλλα ο αντιδήμαρχος. Δηλώσεις για το ίδιο θέμα είχε κάνει στο ραδιόφωνο του Aegina Portal στις 4 Ιουλίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png