Δελτίο Τύπου από την Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης. "Απολογισμός (ή) Φαρσοκωμωδία".

Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης. Δελτίο Τύπου.
Απολογισμός (ή) Φαρσοκωμωδία.
Παρακολουθήσαμε όλοι αυτή τη φαρσοκωμωδία, την οποία η Δημοτική Αρχή ονόμασε «απολογισμό». Αυτό που μας έμεινε είναι ότι η Αίγινα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι τίποτα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν χρειάζεται διόρθωση. Ίσως γι’ αυτό ο Δήμαρχος δεν ξεστόμισε καμιά συγγνώμη για ό,τι συμβαίνει στο νησί μας.
Ακούσαμε μια σειρά από ανακρίβειες εκφρασμένες με περισσή αλαζονεία. Δεν θέλουμε να μπούμε στον πειρασμό να τις αναδείξουμε. Οι συμπολίτες ξέρουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν μπορούμε όμως να μη σταθούμε στους ισχυρισμούς του Δημάρχου πως αυτό το καλοκαίρι οι επιδόσεις της Δημοτικής Αρχής στον τομέα της καθαριότητας συναγωνίζονταν το «χάλι» της Αίγινας επί Δημαρχίας Κουκούλη (ουδέν σχόλιον…).
Η πλειονότητα των ομιλητών μίλησε χωρίς στοιχεία. Να σημειώσουμε ότι ο απολογισμός και τα σχετικά στοιχεία δεν μας δόθηκαν ποτέ εγγράφως, κατά παράβαση του Νόμου, επειδή -όπως δηλώθηκε- οι υπηρεσίες του Δήμου δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Διοίκησης για τη συγκέντρωσή τους. Για μια ακόμα φορά η Διοίκηση μετατόπισε τις δικές της ευθύνες, προκειμένου να απαλλαγεί από μια ακόμα σοβαρή παράβαση καθήκοντος.
Οι ισχυρισμοί του κ. Δημάρχου περί ηρωισμών δικών του και των τωρινών συνεργατών του, εκτός από τον αυτοθαυμασμό και την αλαζονεία του, μαρτυράνε και την νοοτροπία του: Για να κάνει κάποιος στοιχειωδώς τη δουλειά του αρκεί να επιστρατεύσει τον ηρωισμό του… Η γνώση, η οργάνωση και ο σχεδιασμός θεωρούνται περιττά..
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png