Τεταμένο το κλίμα μεταξύ Δημήτρη Μούρτζη και Νίκου Οικονόμου. [upd]


Τεταμένο είναι το κλίμα μεταξύ του δημάρχου κυρίου Δημήτρη Μούρτζη και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και προέδρου της ΚΕΔΑ κυρίου Νίκου Οικονόμου. Οι λόγοι δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο, όπως παραδέχεται  ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης μιλώντας στο Aegina Portal, η συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στο γραφείο του και η συζήτηση που ακολούθησε φόρτισε αρνητικά το κλίμα με αποτέλεσμα να τίθεται πια θέμα παραίτησης για τον κύριο Οικονόμου.

Ο κύριος Μούρτζης δεν έκρυψε την πικρία του για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, καθώς όπως είπε ο κύριος Οικονόμου ήταν εκείνος που τον έπεισε λίγα χρόνια πριν να τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού και διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου.

[upd] Ο κύριος Οικονόμου το βράδυ της Κυριακής έστειλε την ακόλουθη γραπτή δήλωση: "Για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους δηλώνω ότι: Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της ΚΕΔΑ συνεχίζω με ανιδιοτέλεια να ασκώ τα καθήκοντά μου με μοναδικό στόχο την πρόοδο της Αίγινας. Έχω και έχουμε όλοι χρέος να κάνουμε το καλύτερο για το νησί μας αυτό και μόνον περιμένουν από εμάς οι Αιγινήτες".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png