Έγγραφο για τη δημιουργία ιχθυοκαλλιεργειών στην Μετώπη και τις Λαούσες. "Θα γίνει πόλεμος" λέει ο κ. Δημήτρης Μούρτζης.


Την οργισμένη αντίδραση του δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρτζη, προκάλεσε η ύπαρξη εγγράφου, το οποίο αφορά στη δημιουργία μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στην Μετώπη και τις Λαούσες. Ο κύριος Μούρτζης μίλησε για αυτό το σημαντικό ζήτημα σήμερα το βράδυ στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, διαμηνύοντας ότι ο δήμος της Αίγινας θα κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις και πως κανένας δεν θα επιτρέψει να γίνει αυτή η καταστροφή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου.Ο κύριος Μούρτζης έκανε λόγο για διαχρονικές τακτικές και τόνισε ότι στις κοινοποιήσεις του συγκεκριμένου εγγράφου δεν συμπεριλαμβανόταν ο δήμος της Αίγινας. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε από την Λιμενική Αρχή Αίγινας στις 20 Σεπτεμβρίου για την ύπαρξη αυτού του εγγράφου. Το ζήτημα θα αποτελέσει θέμα της ημερήσιας διάταξης στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png