Συνάντηση του Δημάρχου Αίγινας Δημήτρη Μούρτζη με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για την δαπάνη της μεταφοράς νερού.

Υπουργείο Εσωτερικών. Δελτίο Τύπου.
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, με τον Δήμαρχο Αίγινας, Δημήτριο Μούρτζη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι επιλογές του δήμου για τη εξασφάλιση της δαπάνης που θα απαιτηθεί τα επόμενα δύο χρόνια, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη υδροδότηση της Αίγινας, (αγορά και μεταφορά νερού) έως ότου ολοκληρωθεί το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης. Επίσης, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης για την ωρίμανση μελετών των νησιωτικών δήμων που εντάσσονται στο "Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής", Πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Μούρτζης. Ο Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύθηκε να εξετάσει διεξοδικότερα τα συγκεκριμένα ζητήματα, ενώ συνεργάτες του θα συνεργαστούν άμεσα με τη δημοτική Αρχή για να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png