Α.Ο.Α Σαρωνικός-Ένωση Ρέντη 30-62. Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 62-30 από την Α.Ε. Ρέντη γνώρισε το πρωί της Κυριακής το εφηβικό τμήμα του Σαρωνικού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της νησιώτικης ομάδας σαφώς επηρεασμένοι από την ξαφνική αποχώρηση (λόγο προσωπικών προβλημάτων) του coach Γιαννόπουλου, είχαν να αντιμετωπίσουν και μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου. Στα αγωνιστικά, η αναμέτρηση του ανοικτού γηπέδου της Αίγινας ξεκίνησε με το φαβορί της αναμέτρησης να προηγείται με 19-6 στο α' δεκάλεπτο, με το ημίχρονο να την βρίσκει μπροστά με 29-16. Τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα του νησιού, αφού η καθολική υπεροχή της δυνατής ομάδας του Ρέντη ήταν σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστεί.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Η πειραιώτικη ομάδα ήταν εντυπωσιακή και στο β' ημίχρονο, και έφτασε να προηγείται με 47-25 με την συμπλήρωση 30 λεπτών στο ματς. Στην δ' περίοδο πέραν από την ανωτερότητα της Α.Ε Ρέντη, ο Σαρωνικός είχε να αντιμετωπίσει και την κούραση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με σκορ δεκαλέπτου 15-5 να φτάσουν την διαφορά στην μέγιστη τιμή. Το τελικό 62-30 κρίνεται απολύτως δίκαιο, με την Α.Ε Ρέντη να φτάνει σε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά του Σαρωνικού, οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των νεαρών καλαθοσφαιριστών, ενώ εμφανίζονται σίγουροι ότι η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί άμεσα σε όλα τα επίπεδα. Τα δεκάλεπτα 6-19, 10-10, 9-18, 5-15.


Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς 2, Στάθης Ηλίας του Στάθη, Κορορός, Κρητικός, Μαρμαρινός, Βουλγαράκης 15, Ζαχαρίου, Στρατηγός 5, Κανάκης, Πασχάλης, Νικολαΐδης 4, Μαρίνης 4.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png