Επιστολή Νίκου Οικονόμου προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας.

Δηλώνω ότι η διαδικασία διαγραφής μου από την δημοτική παράταξη Αίγινα Εν Δράσει – Αίγινα για Όλους ήταν  μη σύννομη, καταχρηστική  και πραξικοπηματική . Δεν αναγνωρίζω σοβαρούς και ουσιαστικούς λόγους. Είναι μια απόφαση που θίγει την τιμή και την αξιοπρέπεια  μου. Έχω υποχρέωση  ,πρωτίστως, απέναντι στην οικογένεια και τα παιδιά  μου και στους ανθρώπους που με τίμησαν και εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους δίνοντας μου την δυνατότητα για δεύτερη συνεχόμενη φορά να τους εκπροσωπήσω ως δημοτικός σύμβουλος.
Η διαδικασία είναι μη σύννομη για τους κάτωθι λόγους :
1. Ουδέποτε προσκλήθηκα και ουδέποτε ενημερώθηκα ως δημοτικός σύμβουλος και μέλος της δημοτικής παράταξης Αίγινα Εν Δράσει – Αίγινα για Όλους , ότι υπήρξε πρόσκληση με θέμα το οποίο αφορούσε την διαγραφή μου και για ποιους λόγους.
2. Ουδέποτε μου κοινοποιήθηκε το πρακτικό της διαγραφής μου, έλαβα,  μόνο μια επιστολή του Δημάρχου , σημειωτέον ότι την προηγούμενη μέρα που γράφτηκε η επιστολή είχα αποστείλει προσχέδιο πρόσκλησης δημοτικού συμβουλίου.
3. Λόγω του ότι οι διαδικασίες της αλλαγής Προέδρου ήταν προαποφασιμένες και μελετημένες χωρίς προηγουμένως να μου έχει γίνει καμιά ενημέρωση.
Θα προβώ σε  όλες τις νόμιμες ενέργειες που προβλέπονται από τους νόμους και το Σύνταγμα και θα διεκδικήσω μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο την δικαίωση μου. Αν το αποτέλεσμα των προσφυγών που θα κάνω με δικαιώσει και προβεί εις βάρος των συμφερόντων του Δήμου δεν θα είναι αποτέλεσμα των δικών μου ενεργειών αλλά αποτέλεσμα των δικών σας μη σύννομων , καταχρηστικών και πραξικοπηματικών διαδικασιών που διαπράξατε.
Τέλος δηλώνω ότι η δημοτική μου στάση στα δημοτικά συμβούλια δεν θα είναι αποτέλεσμα της καταχρηστικής και πραξικοπηματικής διαγραφής μου αλλά πάντα με γνώμονα και οδηγό αυτά που υποσχεθήκαμε στον Αιγινήτικο Λαό . Αυτά που έχουμε υποσχεθεί στο προεκλογικό μας πρόγραμμα και σύμφωνα με τον όρκο που δώσαμε ως δημοτικοί σύμβουλοι.
Μετά Τιμής
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png