Η κυρία Καίτη Σαλπέα πρόεδρος και ο κύριος Δημήτρης Καραγιάννης αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ. Ο κύριος Βαγγέλης Δέδες πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.


Η διαγραφή του κυρίου Νίκου Οικονόμου από την δημοτική παράταξη της οποίας επικεφαλής είναι ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, επέφερε όπως ήταν αναμενόμενο αλλαγές και σε διοικητικά σχήματα του δήμου, όπως η θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης και η αντίστοιχη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Στην ΚΕΔΑ στη θέση του προέδρου η διοίκηση πρότεινε την κυρία Καίτη Σαλπέα, η οποία μέχρι πρότινος ήταν αντιπρόεδρος και στη θέση του αντιπροέδρου τον κύριο Δημήτρη Καραγιάννη, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας. Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τσατήρης Γεώργιος, Πούντος Νικόλαος, Δούκας Σωκράτης, Τρίμης Κυριάκος και Παπαδόπουλος Ιωάννης οι οποίοι ψήφισαν "παρών", ενώ  Δημοτικός Σύμβουλος Ντελής Αντώνιος απείχε της ψηφοφορίας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Πριν από την διαδικασία της ψηφοφορίας ο κύριος Αντώνης Ντελής επικεφαλής της παράταξης "Αίγινα - Κοινωνία Πολιτών", ζήτησε να θεωρηθεί "παρών" ή "απών", αιτιολογώντας αυτή του την απόφαση λέγοντας ότι: "Δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την ΚΕΔΑ, έχει να κάνει με ένα θέμα διαδικαστικό. Δεν υπεισέρχομαι στα εσωτερικά της παράταξης, όσο αφορά το θέμα του κ. Οικονόμου, όσο αφορά την διαδικασία που έγινε, διότι πιστεύω η ψήφιση νέου προέδρου έπρεπε να γίνει όχι από τον πλειοψηφήσαντα σύμβουλο, αλλά από το προηγούμενο προεδρείο. Άρα, πιστεύω ότι τα αποτελέσματα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, δεν ξέρω ποια θα είναι, αλλά επειδή υπάρχει αυτό το θέμα θα είμαι απόντας στα τρία θέματα".

Νέος πρόεδρος και τακτικό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ορίστηκε ο κύριος Βαγγέλης Δέδες, αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών. Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λεούσης Νεκτάριος, Πούντος Νικόλαος, Δούκας Σωκράτης, Τρίμης Κυριάκος και Παπαδόπουλος Ιωάννης οι οποίοι ψήφισαν "παρών". Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ντελής Αντώνιος και Τσατήρης Γεώργιος απείχαν της ψηφοφορίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png