Θετική και ομόφωνη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την οικονομική ενίσχυση κατοίκων του νησιού που έχουν ανάγκη.


Θετική και ομόφωνη ήταν κι αυτή τη φορά η απόφαση δημοτικού συμβουλίου για την βοήθεια δύο κατοίκων του νησιού που έχουν μεγάλη ανάγκη για άμεση οικονομική στήριξη. Ο κωδικός του προϋπολογισμού για τέτοιες περιπτώσεις αξιοποιήθηκε μέχρι αυτή τη στιγμή στο σύνολό του. Ένα μικρός κωδικός ύψους 5.000 ευρώ, που ένα μέρος του διατέθηκε σε τρεις κατοίκους του νησιού, που είχαν ανάγκη άμεσης οικονομικής ενίσχυσης, με απόφαση που είχε ληφθεί των Μάιο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Σώμα έδειξε για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο διαθέτοντας τις τελευταίες 2.000 ευρώ που είχαν απομείνει στον κωδικό. Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από όλους του δημοτικούς συμβούλους που βρίσκονταν στην αίθουσα. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης εκδόθηκε τέσσερεις ημέρες μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ζητούμενο είναι, αφού η βούληση φαίνεται ότι υπάρχει, να αυξηθεί το χρηματικό ποσό αυτού του κωδικού για την επόμενη χρήση, όπως άλλωστε είχαν ζητήσει αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι σε παλαιότερη συνεδρίαση, καθώς είναι η εποχή που σχεδιάζεται ο προϋπολογισμός για το 2018 και ο αριθμός των κατοίκων του νησιού που έχουν επιτακτική ανάγκη για οικονομική στήριξη μεγαλώνει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png