Προτάσεις από παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου προς τιμήν της μνήμης του Κυριάκου Γκαρή.


Προτάσεις από την μείζονα και την ελάσσονα αντιπολίτευση προς τιμήν της μνήμης του Κυριάκου Γκαρή, έγιναν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το Σώμα κατά την έναρξη της συνεδρίασης κράτησε ενός λεπτού σιγή. Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης, εκπροσωπώντας την μείζονα αντιπολίτευση πρότεινε την ονοματοδοσία της δυτικής προβλήτας του λιμένα της Αίγινας, εκεί που δένουν τα πλοία της γραμμής, σε προβλήτα "Κυριάκου Γκαρή". Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Λαμπαδάριος από την ελάσσονα αντιπολίτευση πρότεινε να μετονομαστεί τμήμα της Αιακού, παραπλεύρως από το Λιμεναρχείο σε οδό "Κυριάκου Γκαρή". Πρόταση για τη διεξαγωγή αγώνα δρόμου υπήρξε από τον κύριο Νίκο Οικονόμου και με ενημέρωση του κυρίου Σταμάτη Μαρμαρινού, προέδρου του ΔΑΟΑ, δρομολογείται μια τέτοια απόφαση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τόσο οι ίδιοι όσο και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που έλαβαν τον  λόγο, εξήραν το έργο και την προσφορά του στην Αίγινα. Το θέμα θα έρθει σε κάποιο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Τέλος, μία ακόμη πρόταση στη μνήμη του Κυριάκου Γκαρή, έγινε από τον Ο.Α.Κ. Αίγινας που θα δώσει στον αγώνα τον 5.000 στον "7ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2018", την επωνυμία "Κυριάκος Γκαρής". Όπως έγινε γνωστό η πρόταση του αθλητικού φορέα έγινε δεκτή από την οικογένειά του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png