Κλειστός θα μείνει ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός της Χλόης την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.


Κλειστός θα μείνει ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός της Χλόης την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις προκειμένου να αποσυρθεί η διάταξη από το Ν/Σ που αφορούν στην ένταξη παιδιών ηλικίας 4 ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Την είδηση επιβεβαίωσε, πριν από λίγο μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τη λειτουργία του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού κυρία Καίτη Σαλπέα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με την Δημοτική Σύμβουλο κυρία Καίτη Σαλπέα.





Άλλωστε, σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ότι: " Μετά την άρνηση του υπουργείου Παιδείας να αποδεχθεί τις προτάσεις της Αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων, ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΑΣΥΒΝ, οι οποίοι έχουν συμμάχους τους χιλιάδες γονείς που συνυπέγραψαν στους Δήμους όλης της χώρας το κοινό αίτημα Αυτοδιοίκησης και εργαζομένων να αποσυρθεί η διάταξη, προχωρούν σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις. Ειδικότερα αποφασίστηκε το κλείσιμο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Την ίδια μέρα στις 12 ο μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλ. Κλαυθμώνος και ακολούθως πορεία προς τη Βουλή, όπου θα κατατεθούν οι υπογραφές των χιλιάδων γονέων που συγκεντρώθηκαν", καταλήγοντας πως "Δεν θα δεχθούμε πολιτικές που απαξιώνουν, συρρικνώνουν και αποδομούν ένα νευραλγικό κομμάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που είναι οι Παιδικοί Σταθμοί, οι οποίοι είναι στελεχωμένοι με εξειδικευμένο παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png