Εξελίξεις στην δημοτική παράταξη Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης, μετά την παραίτηση Νίκου Πτερούδη.


"Θα ξεκινήσω με κάτι διαδικαστικό που προέκυψε κατά την διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου, ως μέλος της παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης", παίρνω τη πρωτοβουλία να σας πω, επειδή για πρώτη φορά ακούστηκε, έστω και άτυπα, στο αρμόδιο όργανο που είναι το δημοτικό μας συμβούλιο, ο κύριος Πτερούδης παραιτείται πλέον από επικεφαλής, πολύ σύντομα η παράταξή μας ενωμένη θα σας ανακοινώσει τον επικεφαλής της". Αυτό είπε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Γιώργος Τσατήρης, παίρνοντας τον λόγο κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα υπήρξαν στιγμές εκνευρισμού και λεκτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στον δημοτικό σύμβουλο κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο και τον κύριο Νίκο Πτερούδη και στη συνέχεια του κυρίου Σωκράτη Δούκα επίσης με τον κύριο Πτερούδη.

Για την παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής, από την δημοτική παράταξη Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης, δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Aegina Portal έκανε σήμερα το πρωί ο κύριος Νίκος Πτερούδης.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png