Τον Απρίλιο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες για τον χώρο που θα στεγαστεί το τοπικό παράρτημα του ΙΚΑ.

Ξεκίνησε λίγο καιρό πριν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Πρόκειται για το έργο της επισκευής των τριών καταστημάτων του Δήμου, που βρίσκονται απέναντι από το κτίριο του παλιού Δημαρχείου, κοντά στην ιχθυαγορά και στέγαζαν κατά διαστήματα δημοτικές υπηρεσίες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Αυτό προκύπτει από τη σχετική ενημέρωση που έκανε προς το Σώμα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 20 Ιανουαρίου, ψηφίστηκε η  παραχώρηση κτιρίου από το Δήμο Αίγινας για στην στέγαση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Αίγινας. Ο χώρος αυτός θα παραχωρηθεί για τη λειτουργία του τοπικού παραρτήματος του ΙΚΑ, προκειμένου να λειτουργήσει η υπηρεσία. Η απόφαση για την επισκευή των συγκεκριμένων καταστημάτων είχε ληφθεί από τη διοίκηση του Δήμου, ενώ η απόφαση για την παραχώρηση πάρθηκε από την επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Πρόκειται συνολικά για χώρο 27 τετραγωνικών. Ο χώρος των δύο καταστημάτων θα δοθεί στο ΙΚΑ, ενώ ένα από αυτά θα το κρατήσει ο Δήμος Αίγινας για να καλύψει δικές του ανάγκες. Να σημειώσουμε ότι κατά την εισήγηση που είχε κάνει ο κύριος Γεννίτσαρης στις 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο, η πρόβλεψη για την ολοκλήρωση των εργασιών ήταν τον Ιούνιο. Φαίνεται ωστόσο ότι η διαδικασία επισπεύσθηκε.

Αρχικά, η πρόθεση της διοίκησης του Δήμου, ήταν να παραχωρήσει χώρο από το κτίριο του παλιού Δημαρχείου, κάτι που ωστόσο ήταν απαγορευτικό, λόγω υπηρεσιακών θεμάτων, όπως είχε ενημερώσει το θέμα κατά τη συνεδρίαση της 20ης Ιανουαρίου ο κ. Δημήτρης Μούρτζης. Οι εργασίες γίνονται από τους τεχνίτες οδοποιίας του δήμου, ενώ σύμφωνα με την απόφαση ο Δήμος Αίγινας θα πρέπει να καλύπτει κάποια από τα πάγια έξοδα λειτουργίας του παραρτήματος όπως τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png