Η ορκωμοσία του δημοτικού συμβούλου, της δημοτικής παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης", κ. Γεωργίου Τσατήρη.

Ορκίστηκε σήμερα το πρωί, από τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Γεώργιος Τσατήρης, ο οποίος καταλαμβάνει την έδρα της κυρίας Μαρίας Γιαννοπούλου, μετά την παραίτησή της λίγες ημέρες πριν. Ο κύριος Μούρτζης διάβασε το πρακτικό της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβούλου, ευχήθηκε καλή συνεργασία και αναφέρθηκε στα καθήκοντα που ο  κύριος Τσατήρης ανέλαβε πρόσφατα, όταν τέθηκε πρόεδρος της επιτροπής του δήμου μας για το δίκτυο πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας". "Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείς επάξια σε αυτό που σε έχουν τάξει οι συμπολίτες μας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να συνεργαζόμαστε και στο Δημοτικό Συμβούλιο.", είπε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Μούρτζης.

Ο κύριος Γεώργιος Τσατήρης είπε ότι είναι συγκινημένος που επιστρέφει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και πως θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας, τόσο τα καθήκοντά του ως πρόεδρος τη επιτροπής για το δίκτυο πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας", όσο και τα καθήκοντα του ως δημοτικός σύμβουλος, συμπληρώνοντας ότι: "Θα προσπαθήσουμε, με συναινετικό τρόπο, να φέρουμε την Αίγινά μας εκεί που της αξίζει".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png