Η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Παράταξης "Η Άλλη Αίγινα" κ. Στέλιου Λαμπαδάριου.

Μία ημέρα νωρίτερα, από ότι όριζε η αρχική πρόσκληση, ορκίστηκε τελικά δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης "Η Άλλη Αίγινα" ο κύριος Στέλιος Λαμπαδάριος, που καταλαμβάνει την έδρα που κατείχε μέχρι πρότινος ο κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος. Ο κύριος Γρηγορόπουλος με γραπτή του δήλωση στις 18 Οκτωβρίου παραιτήθηκε. Την ορκωμοσία του κυρίου Λαμπαδάριου έκανε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο οποίος αφού ανέγνωσε το κείμενο του πρακτικού της ορκωμοσίας ευχήθηκε συγχαρητήρια στα νέα του καθήκοντα.

"Εύχομαι καλή δύναμη, πιστεύω στη δύναμή σου, έχεις δυνάμεις, για το νεανικό λέω του χαρακτήρα σου, αλλά και ψυχικές δυνάμεις. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να συνεργαστούμε για το καλό της Αίγινας, για αυτό που έχουμε ορκιστεί όλοι να κάνουμε. Πιστεύω ότι όλοι εθελοντικά προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, και πάνω στον εθελοντισμό έχουμε επενδύσει και στο κοινωνικό σύνολο. Πιστεύω η συνεργασία θα είναι άψογη, η κριτική που θα ασκήσεις θα είναι ελεύθερη και ανεπηρέαστη. Βεβαίως οι απόψεις σου και οι θέσεις σου θα παίξουν σοβαρό ρόλο στη διοίκηση του Δήμου", είπε ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης που συμπλήρωσε ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή.

Ο κύριος Λαμπαδάριος δήλωσε μετά την ορκωμοσία του (απευθυνόμενος στον κύριο Μούρτζη) ότι: "Όπου χρειαστεί θα είμαι δίπλα σου, και όπου χρειάζεται, όπου είναι αναγκαίο θα είμαι απέναντί σου". Την ορκωμοσία παρακολούθησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου, ο οποίος συνεχάρη τον κύριο Λαμπαδάριο για τα νέα του καθήκοντα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png