Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης για τις απόφασεις της διαπαραταξιακής επιτροπής, για τη διόρθωση - διαγραφή κυβικών των λογαριασμών ύδρευσης.

Δημοτική Παράταξη "Η Άλλη Αίγινα".Δελτίο Τύπου.
Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τη διόρθωση - διαγραφή κυβικών των λογαριασμών ύδρευσης του κ. υπουργού από το Δήμο Αίγινας στις 31-8-2015, δηλώνουμε ότι ουδέποτε προσκληθήκαμε στην διαπαραταξιακή επιτροπή, ως δημοτική παράταξη να συμμετέχουμε στις διορθώσεις των καταναλωτών ύδρευσης. Στο επίμαχο δημοτικό συμβούλιο της 31 - 8 - 2015  δεν συνηγορήσαμε με την εισήγηση της επιτροπής, με μέλη από τον πρώτο, τον δεύτερο και τον τέταρτο, και όχι από τον τρίτο Δημοτικό Συνδυασμό του Δήμου Αίγινας.
 
Τρία ερωτήματα στον κ. Δήμαρχο: Πρώτον, γιατί οι προηγούμενες διοικήσεις του κ. Κουκούλη και του κ. Σακκιώτη αρνήθηκαν τη διόρθωση, αρνήθηκαν τη διαγραφή του μεγάλου χρέους, προς τον Δήμο Αίγινας. Δεύτερον ποιο είναι το κοινωνικό κριτήριο της εν λόγω απόφασης; Aφου δεν πρόκειται για άνεργο ή συνταξιούχο κάτοικοι της Αίγινας; Και τρίτο γιατί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης είπε στο μικρόφωνο ότι τελευταία φορά ψηφίζω παρανομίες.
 
Αυτά που γράφονται περί αυξημένης κατανάλωσης ή διαπιστωμένης διαρροής είναι ανάξια κριτικής. Στην "φάμπρικα" διορθώσεων που έχει ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια, κάποιοι επωφελούνται πολιτικά. Στην "φάμπρικα" διορθώσεων, διαγραφών κυβικών η άλλη Αίγινα δεν συμμετέχει. Στις ελάχιστες διορθώσεις που πρέπει να γίνονται από διαπαραταξιακές επιτροπές, πρέπει να προέχουν μόνο τα κοινωνικά κριτήρια. Εκτός βέβαια από τα κυβικά νερού που διορθώθηκαν ή χαρίστηκαν, η τωρινή διοίκηση δεν μου έχει απαντήσει στις 10 ερωτήσεις, που έχουμε κάνει για το πρόβλημα των χιλιάδων χαμένων κυβικών, που έφυγαν από το Πέραμα και δεν ήρθαν ποτέ στην Αίγινα, όμως πληρώθηκαν από τους φορολογούμενους πολίτες.
 
Συνεργάτες για την Αίγινα, συναίνεση για την Αίγινα, ναι, χίλιες φορές. Συμμετοχή όμως σε μαγειρέματα και κουκουλώματα εναντίον της Αίγινας ποτέ.
 
Φίλιππος Τζίτζης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "Η Άλλη Αίγινα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png