Επικεφαλής της επιτροπής του Δήμου Αίγινας για το Δίκτυο Πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας" ο κύριος Γιώργος Τσατήρης.

Την ενεργοποίηση της επιτροπής και τη συμμετοχή του Δήμου Αίγινας στο Δικτύο Πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας",  αποφάσισε με ομόφωνη απόφασή του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής του το Δημοτικό Συμβούλιο. Επικεφαλής της επιτροπής ορίστηκε ο νομικός κύριος Γιώργος Τσατήρης. Ο κύριος Τσατήρης πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε διατελέσει και στο παρελθόν υπεύθυνος αυτής της αρμοδιότητας, δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες για την ενδυνάμωση και την επέκταση αυτού του δικτύου.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΙδιαίτερη στιγμή αυτής της πορείας, παραμένει η Γενική Συνέλευση Δικτύου Πόλεων "Ιωάννης Καποδίστριας" στην Αίγινα, στο χώρο του Κυβερνείου, τον Ιούνιο του 2009. Σημειολογικά, αλλά και ουσιαστικά, τόσο η γενική συνέλευση, όσο και πολλές ακόμη πρωτοβουλίες για το δίκτυο, που υλοποιήθηκαν από τον κύριο Γιώργο Τσατήρη, κατέδειξαν τη δυναμική που μπορεί να έχει ένα τέτοιο πολιτιστικό, ιστορικό, πνευματικό και επιστημονικό σύνολο.

Στο ηχητικό αρχείο μπορείτε να ακούσετε τη σύντομη ομιλία του κυρίου Γιώργου Τσατήρη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png