Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννη Πανούση στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας.

Τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης, μαζί με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Παπαγεωργίου και το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Μιχαιρίνα, τους οποίους υποδέχθηκαν οι ανθυποπυραγοί του Πυροσβεστικού Σώματος κ.κ. Λοϊζίδης και Αλεξόπουλος. Μαζί τους το σταθμός επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος.Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης ο κύριος Πανούσης έδειχνε να μένει ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα που παρουσίαζαν οι χώροι του σταθμού. "Για να είμαι ειλικρινής τον περίμενα χειρότερο, είναι μια χαρά", είπε ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του υπουργού κ. Βασίλης Μαστρογιάννης στον προϊστάμενο του σταθμού, ο οποίος απάντησε ότι "όλα γίνονται με προσωπική προσπάθεια".  "Σε όλη την Ελλάδα, μα σε όλη την Ελλάδα, οι πυροσβέστες είναι νοικοκύρηδες" ανταπάντησε ο κ. Μαστρογιάννης, ενώ ο κύριος Πανούσης συμπλήρωσε χιούμορ "Γι' αυτό και καλοπαντρεύονται".

Ο κ. Αλεξόπουλος ενημέρωσε τον υπουργό ότι το κτίριο ήταν παλαιότερα γκαράζ του Δήμου, αλλά με πολύ προσωπική εργασία πήρε τη σημερινή του μορφή. "Το έχουν νοικοκυρέψει πολύ", είπε ο υπουργός προς τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, "αλλά δεν είναι και ό,τι πιο μοντέρνο".

Στη συνέχεια ο υπουργός και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού, ενώ λίγο αργότερα το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας όπου και διαπίστωσαν το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png