Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννη Πανούση με φορείς της Αίγινας.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννη Πανούση και εκπροσώπους φορέων του νησιού. Τον υπουργό συνόδευαν συνόδευαν ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Βασίλης Μαστρογιάννης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Βαγγέλης Δέδες και Κώστας Γεννίτσαρης, οι δημοτική σύμβουλοι, κυρία Καίτη Σαλπέα, οι κύριοι Νίκος Πτερούδης, Φίλιππος Τζίτζης, Γιώργος Μούρτζης, Στέλιος Θεριανός, Αργύρης Τσούρης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης. Επίσης εκ μέρους της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας η κυρία Σοφία Πρωτονοταρίου και εκ μέρους της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας ο κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας και του Πυροσβεστικού Σταθμού κ.κ. Καραγιάννης και Αλεξόπουλος αντίστοιχα.

Ο υπουργός κύριος Γιάννης Πανούσης, εξηγώντας την ουσία αυτών των υπηρεσιακών επισκέψεων είπε ανάμεσα σε άλλα: "Υλοποιούμε ως υπουργείο την εξαγγελία μας να είμαστε ένα υπουργείο ανοιχτών οριζόντων και όχι κλειστών γραφείων. Έτσι επισκεφθήκαμε σχεδόν όλη την Ελλάδα, γιατί θέλουμε να δουμε από κοντά και τις αγωνίες των κατοίκων, τουλάχιστον σε σχέση με τα αντικείμενα τα οποία υπηρετούμε, και σε σχέση με την εγκληματικότητα και σε σχέση με την αντιπυρική περίοδο. Να μιλήσουμε με τις δημοτικές αρχές, με τους δημότες και κυρίως βλέποντας και ακούγοντας να καταλάβουμε καλύτερα τα προβλήματα από το να στα αναφέρει κάποιος υπηρεσιακά σε ένα γραφείο στην Αθήνα".

Για τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ λίγο αργότερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png