Με μικρή συμμετοχή η πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, δεν δημοσιοποιήθηκε ευρέως (στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης δεν εστάλη κάποια ανακοίνωση) έγινε με τη συμμετοχή μόνο τεσσάρων μελών της: του συντονιστή της κυρίου Αντώνιου Πολυδώρου, της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας κυρίας Γελαδάκη, και ιατρών κυρίων Γύρα και Αυγερινού και Λογοθέτη. Τη συνεδρίαση παρακολούθησε και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Θεριανός. Μάλιστα εξαιτίας της μικρής συμμετοχής, τα μέλη που παρευρέθησαν, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να παραιτηθούν. Για το θέμα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ρεπορτάζ, αλλά ούτε και έχουν καταγραφεί οι τοποθετήσεις των υπολοίπων εκπροσώπων των φορέων  και των μελών της που προσκλήθηκαν αλλά δεν συμμετείχαν, κάτι το οποίο θα γίνει σύντομα.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής σήμερα το πρωί, ζήτησε αν κάνει αυτές τις δηλώσεις, εξηγώντας ότι πρόκειται για "μία κατάθεση που επιβάλλεται να την κάνει ένας δήμαρχος, ένας δήμαρχος και μία δημοτική αρχή που αγωνιά και προβληματίζεται για εξεύρεση λύσεων σε διαχρονικά προβλήματα στο νησί".  Ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Μούρτζης δήλωσε ότι νιώθει απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, υπογραμμίζοντας ότι λόγω των συνθηκών έκρινε αυτή τη συνεδρίαση ως επιβεβλημένη.

Ο κύριος Μούρτζης θα προχωρήσει σε μία ακόμη πρόσκληση όλων των ιατρών του νησιού για να υπάρξει μία νέα συζήτηση "ώστε να λυθούν προβλήματα τα οποία δεν μπορεί να λύσει η πολιτεία". Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μούρτζη στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png