Ξεκίνησαν οι μετρήσεις για το έργο της προστασίας του λιμένα της Πέρδικας. Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου.

Ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται σήμερα οι μετρήσεις από ειδικά συνεργεία στον πυθμένα του λιμένα της Πέρδικας, που αφορούν την κατασκευή ενός προστατευτικού, ώστε το λιμάνι να μην "υποφέρει" από το αντιμάμαλο που δημιουργείται από το νησί της Μονής.

Λίγο νωρίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος είχε συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη με τη διοίκηση του δήμου και φορείς του νησιού με θέματα όπως η συγκοινωνία, οδική και ακτοπλοϊκή, υποδομών του τουρισμού και του αθλητισμού, η πορεία της εκτέλεσης σημαντικών έργων όπως ο υποθαλάσσιος αγωγός, ο πρωτογενής τομέας και άλλα. Η σύσκεψη μεταδόθηκε ζωντανά από τη WebTv του Aegina Portal, ενώ τα videos της συνεδρίασης θα δημοσιευθούν λίγο αργότερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png