Σχόλιο του κυρίου Νίκου Πτερούδη σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις για τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Τις δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στην εφημερίδα "Η Καθημερινή" θέλησε να σχολιάσει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πτερούδης. "Αυτό που ενόχλησε τις τελευταίες ημέρες και ευτυχώς έχει γίνει μία διόρθωση από μέρος του κυρίου αντιπεριφερειάρχη οικονομικών, του κυρίου Καραμάνου, ευτυχώς διότι η προηγούμενη δήλωση λέγεται ότι δεν αποδόθηκε όπως εκείνος την είχε κάνει, έχει ενοχλήσει ιδιαιτέρως διότι αυθαιρέτως δεν μπορούμε να αλλάζουμε μία προγραμματική σύμβαση που έχουμε υπογράψει για συγκεκριμένο πράγμα, και να λέμε θα το κάνουμε αλλιώς τώρα εμείς. Δεν έχετε δικαίωμα να το κάνετε αλλιώς αν δεν μας ρωτήσετε. Η μελέτη αυτή η οποία έγινε, η αδειοδότηση και όλη η διαδικασία ανήκει στο Δήμο της Αίγινας που την χρηματοδότησε από το 2008, έφτασε στα αποτελέσματα του έφτασε και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι", τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Πτερούδης.

Ο κύριος Νίκος Πτερούδης σχολίασε επίσης και τις δηλώσεις του δημάρχου κυρίου Δημήτρη Μούρτζη (όπως άλλωστε έκανε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο) σημειώνοντας ότι ο κύριος Μούρτζης με αυτές του τις δηλώσεις "αγνόησε όλη την προσπάθεια που έκανε η δημαρχεία Κουκούλη από το 2008 και μέχρι το 2010 και εν συνεχεία ό,τι έγινε. Αυτή η μελέτη την οποία κάναμε εμείς στη δημαρχεία Κουκούλη, αυτή είναι σε εφαρμογή αυτή τη στιγμή, και κανενός άλλου" τόνισε ο κύριος Πτερούδης. Πάντως, το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς ο κύριος Μούρτζης, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας στον κύριο Πτερούδη είπε ότι στην επόμενη συνεδρίαση θα πει περισσότερα για το θέμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png