Χρήστος Καραμάνος: "Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης".

"Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης, έτσι ώστε το έργο να γίνει κατά τον καλύτερο ποιοτικά τρόπο, και στο συντομότερο χρονικά ορίζοντα". Αυτή ήταν η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη οικονομικών κυρίου Χρήστου Καραμάνου στο Aegina Portal, για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της ΕΥΔΑΠ με την Αίγινα. Αναφορικά με το άρθρο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" όπου ο κύριος Καραμάνος φέρεται να είχε δηλώσει ότι "η Περιφέρεια δεν έχει καταλήξει αν θα δημοπρατήσει το έργο με μελετοκατασκευή ή θα προχωρήσει στην ανάθεση της οριστικής μελέτης πριν από τη δημοπράτησή του", ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε στο Aegina Portal ότι "η δήλωση αυτή η οποία μου αποδίδεται, δεν είναι αυτό το οποίο εγώ έχω πει".

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΟ κύριος Καραμάνος δεν θέλησε να σχολιάσει περεταίρω το θέμα τονίζοντας ότι: "Ισχύει αυτό που γράφει η σύμβαση, και βεβαίως ισχύει αυτό που έχει πει ο κύριος Χατζηπέρος", o κύριος Χατζηπέρος που σε σημερινό του Δελτίο Τύπου τονίζει ότι: "Ο τρόπος υλοποίησης των έργων είναι μελέτοκατασκευή και ότι θα καταβληθεί προσπάθεια μείωσης του τελικού κόστους. Το έργο είναι ζωτικής σημασίας για την Αίγινα, τους Αιγινήτες και τους επισκέπτες που ταλαιπωρούνται τόσα χρόνια". 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png