Δημοσίευμα της "Καθημερινής" για την ίδρυση ιδιωτικού οικισμού δεύτερης κατοικίας στη θέση Αμυγδάλα της Πέρδικας στην Αίγινα.

Δημοσιεύμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή", μεταξύ άλλων, για την ίδρυση ιδιωτικού οικισμού δεύτερης κατοικίας στη θέση Αμυγδάλα στην τοπική κοινότητα Πέρδικας.

"Στην Αίγινα σχεδιάζεται η δημιουργία ενός εκ των μεγαλύτερων παραθεριστικών χωριών στα νησιά του Αργοσαρωνικού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αδειοδοτικές διαδικασίες για τη κατασκευή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στη Μύκονο και δύο σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων με ξενοδοχεία και τουριστικές κατοικίες στη Μεσσήνη και στη Σύρο.
Ειδικότερα, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αίγινας διατύπωσε σύμφωνη γνώμη για την ίδρυση ιδιωτικού οικισμού δεύτερης κατοικίας στη θέση Αμυγδάλα στην τοπική κοινότητα Πέρδικας στην Αίγινα. Ο οικισμός με την επωνυμία Alkyonides Hills πρόκειται να δημιουργηθεί σε έκταση 115 στρεμμάτων από τη Lamda Development. Οπως αναφέρθηκε, η επένδυση θα φθάσει τα 35 εκατ. ευρώ. Πριν από τη σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου προηγήθηκε εγκριτική απόφαση των περιβαλλοντικών όρων για την πολεοδόμηση του οικισμού από τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη. Ο πληθυσμός του οικισμού εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 650 άτομα. Πέραν της κατασκευής κατοικιών προβλέπεται η δημιουργία ξενώνων για τη φιλοξενία επισκεπτών, αθλητικών υποδομών, εστιατορίων κ.λπ.".

Περισσότερα στην εφημερίδα "Η Καθημερινή" - online έκδοση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png