Δήλωση του πρώην Βουλευτή και εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη για τον Υποθαλάσσιο Αγωγό της Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.
Αποτελεί ιδιαίτερα θετικό γεγονός η υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για τον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αίγινας και της ΕΥΔΑΠ. Ένα καθολικό αίτημα όλων των Αιγινητών επί πολλά χρόνια, μπαίνει πλέον στη φάση της υλοποίησης βασισμένο σε συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πλαίσιο και χρονικό ορίζοντα.
Δεν μπορεί όμως να μην καυτηριάσουμε  την μεγάλη χρονική καθυστέρηση που σημειώθηκε με ευθύνη της κ Δούρου για την  υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μια και το σημαντικό αυτό έργο είχε προετοιμαστεί με ολοκληρωμένο τρόπο έτοιμο προς υπογραφή η νέα περιφερειάρχης.

Όλοι θυμόμαστε επίσης τις έωλες κατηγορίες και τις λοιδορίες, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της κ Δούρου ότι δήθεν το τίμημα είναι υψηλό και ότι δήθεν υπήρχαν και άλλες εναλλακτικές λύσεις για την επίλυση του προβλήματος της υδροδότησης της Αίγινας. Χρειάστηκε να υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από τους κατοίκους και όλους τους φορείς της Αίγινας για να κάνει πίσω η Περιφέρεια.

Τώρα που αποκαταστάθηκε  η αλήθεια ,ελπίζουμε ότι η κ Δούρου θα την αναγνωρίσει και δημοσίως.

Αν δεν συνέβαιναν αυτά τα μικροκομματικά παιχνίδια 9 μήνες τώρα, το έργο θα είχε ήδη δημοπρατηθεί και θα είχε προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.

«Κάλιο αργά όμως  παρά ποτέ» όπως λέει και ο λαός μας. Σημασία πάνω απ' όλα έχει ότι για την Αίγινα το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού σύντομα ένα όνειρο δεκαετιών θα γίνει πραγματικότητα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png