Δηλώσεις Δημήτρη Μούρτζη για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ.

Δηλώσεις στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης έκανε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, με την ευκαιρία της υπογραφής, χθες, της προγραμματικής σύμβασης από την Περιφερειάρχη Αττικής κυρία Ρένα Δούρου, για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού που θα συνδέσει την Αίγινα με την ΕΥΔΑΠ. Ο κύριος Μούρτζης χαρακτήρισε τη στιγμή "ιστορική", σημειώνοντας παράλληλα ότι με αυτή την υπογραφή ξεκίνησαν οι διαδικασίες που τις επόμενες 60 ημέρες θα οδηγήσουν στο διαγωνισμό και στη η υλοποίηση του έργου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, υπάρχει ένα φως, μια ελπίδα, ότι ένα έργο ζωής που είχαν στερηθεί και οι ντόπιοι και οι επισκέπτες φίλοι μας θα γίνει πραγματικότητα", είπε ο κύριος Μούρτζης που ευχαρίστησε την κυρία Δούρου, αλλά και όλους όσους παλαιότερα είχαν εργαστεί για αυτό το έργο, τόσο από την περιφέρεια, όσο και από τις παλαιότερες διοικήσεις του Δήμου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μούρτζη στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png