Ο βουλευτής κύριος Κώστας Κατσαφάδος μιλά στο Aegina Portal για τα αποτελέσματα της επίκαιρης ερώτησης που αφορά την συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων.

Λίγες ώρες μετά τη συζήτηση που αφορούσε την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της περιφέρειάς μας κυρίου Κώστα Κατσαφάδου, σχετικά με τη συγχώνευση αστυνομικών τμημάτων, γεγονός που αφορά άμεσα την Αίγινα, λόγω του ζητήματος της κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, ο κύριος Κατσαφάδος δήλωσε στο Aegina Portal: "Χθες συζητήσαμε την επίκαιρη ερώτηση που έκανα, αναφορικά με τους αστυνομικούς σταθμούς που καλύπτουν την περιφέρεια της Α' Πειραιώς. Μέσα σε αυτούς βεβαίως είναι και ο Αστυνομικός Σταθμός του Μεσαγρού, αλλά και ο Αστυνομικός Σταθμός στο Αγκίστρι.  Ενημέρωσα των υπουργό, του εξήγησα τις ιδιαιτερότητες και μορφολογικά, αλλά και κατά την τουριστική περίοδο. Του εξήγησα τις αποστάσεις και τον όγκο των κατοίκων οι οποίοι διαμένουν σε αυτές τις περιοχές και η δέσμευσή του εφόσον κατανόησε το πρόβλημα, είναι ότι μετά το καλοκαίρι, θα προχωρήσουμε σε μία συζήτηση με όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές, και με εμάς του βουλευτές και με τους τοπικούς παράγοντες της κάθε περιοχής, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε μία χρυσή τομή.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Δεν λύθηκε το πρόβλημα, νομίζω όμως ότι μέσα από αυτή την ερώτηση καταφέραμε μία παράταση στους δύο αστυνομικούς σταθμούς που είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή σας, αλλά και για τους υπολοίπους που καλύπτουν την περιοχή της Α΄Πειραιώς και νομίζω ότι στο τέλος θα έχουμε μία αίσια κατάληξη. Επίσης ενημέρωσα τον υπουργό ότι είναι είναι διατεθειμένος ο Δήμος και η Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού να παραχωρήσει το οίκημα ώστε να στεγαστεί ο Αστυνομικός Σταθμός, οπότε όπως καταλαβαίνεται οικονομικό κόστος δεν υπάρχει, η ανάγκη να υπάρχουν και να λειτουργούν οι αστυνομικοί σταθμοί είναι αδιαμφισβήτητη και νομίζω ότι ο υπουργός θα πράξει αυτό το οποίο είναι σωστό και θα διατηρηθούν οι αστυνομικοί σταθμοί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png