Ψηφίστηκε η μείωση κατά 20% των δημοτικών τελών στους κοινόχρηστους χώρους των καταστημάτων για το 2015, αλλά με προϋποθέσεις.

Στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής συζητήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα η μείωση κατά 20% των δημοτικών τελών στους κοινόχρηστους χώρους των καταστημάτων. Η πρόταση έγινε από τον κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη, τακτικό μέλος της επιτροπής, με την ιδιότητά του ως προέδρου της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το σκεπτικό είναι ότι λόγω της αύξησης των τελών που έγινε το 2011, σε συνδυασμό με τα ευρύτερα προβλήματα που προκαλεί η κρίση στη ρευστότητα των καταστημάτων, πολλοί από τους ιδιοκτήτες δηλώνουν αδυναμία στο να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Να σημειώσουμε ότι το θέμα τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ψηφιστεί, ωστόσο έχει ισχύ από την ημέρα που θα εκδοθεί η απόφαση και με την προϋπόθεση της ρύθμισης και της τήρησης για τυχόν οφειλές που έχουν οι επαγγελματίες οι οποίοι χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png