Ξεκίνησε η κατεδάφιση της κατασκευής στην παραλία του Αγίου Βασιλείου.

Από νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησε στην παραλία του Αγίου Βασιλείου η επιχείρηση απομάκρυνσης της κατασκευής που στέγαζε το "Aqua Loca". Η επιχείρηση που στοχεύει στην αποκατάσταση του χώρου και την απόδοσή του στους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού, πραγματοποιείται  από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ η καταγραφή των υλικών που απομακρύνονται γίνεται από την Τεχνική Υπηρεσία και από εκπρόσωπο της Πολεοδομίας. Την απομάκρυνση των υλικών και το σύνολο της επιχείρησης επιβλέπει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, ενώ στο χώρο υπήρχαν και δύο όργανα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

"Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποξηλώσουμε αυτό το παράνομο κτίσμα και να παραδώσουμε στους πολίτες ελεύθερη την παραλία" είπε ο κύριος Κώστας Γεννίτσαρης μιλώντας στο Aegina Portal, που τόνισε παράλληλα την ανάγκη για ελεύθερες και καθαρές παραλίες χωρίς κτίσματα και άναρχες παρεμβάσεις, που δημιουργούν οπτική ρύπανση και πρόβλημα στους λουόμενους. "Πιστεύω ότι ήταν ότι το καλύτερο" συνέχισε, "ήρθε σε μία καλή στιγμή που αρχίζει η θερινή περίοδος, ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τους παραθεριστές και τους επισκέπτες του νησιού, που πιστεύω φέτος θα κατακλύσουν το νησί μας", συμπλήρωσε.

Στο χώρο βρίσκονται φορτηγά και σκαπτικά μηχανήματα. Σε απάντηση σχετικής ερώτησης, ο κύριος Γενίτσαρης είπε ότι δεν υπάρχουν αξιώσεις από τους κληρονόμους, ενώ τα υλικά που απομακρύνονται κομμάτι - κομμάτι από την κατασκευή, θα μεταφερθούν σε αποθήκη του Δήμου ώστε να χρησιμοποιηθούν όταν χρειαστούν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png