Δίμηνη παράταση για τον προϋπολογισμό του 2014. Την ερχόμενη εβδομάδα "κλείνει" το θέμα των δημοπρασιών για τις παραλίες.

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε χθες το απόγευμα ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κύριος Βαγγέλης Δεδές, σχετικά με την πορεία του προϋπολογισμού της τρέχουσας χρήσης. Ο κύριος Δέδες είπε ότι αρχικά υπήρχε, όπως είχε άλλωστε ανακοινωθεί την προηγούμενη περίοδο, μία δίμηνη παράταση για τον προϋπολογισμό του 2014 ( ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου) ώστε ο δήμος να μπορεί να ανταπεξέλθει στις πάγιες ανάγκες του.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2015 και το γνωστό πρόβλημα της διαφοράς του 1.000.000, ο κύριος Δέδες είναι αισιόδοξος ότι το ζήτημα θα κλείσει με τη ρύθμιση σε 100 δόσεις μίας παλιάς οφειλής στον ΕΔΣΝΑ, ενώ οι 400.000 ευρώ που απομένουν θα καλυφθούν με παλαιές οφειλές που υπάρχουν προς φρεατοιδιοκτήτες, με ρύθμιση αποπληρωμής τους σε βάθος χρόνου.

Αναφορικά με την κατάρτιση των όρων για τις δημοπρασίες για τις παραλίες, ο κύριος Δέδες είπε ότι το θέμα θα "κλείσει" το επόμενο δεκαήμερο. Σημείωσε μια ότι μια οφειλή 10.000 ευρώ που υπήρχε ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. εξοφλήθηκε, ενώ από την τεχνική υπηρεσία θα είναι έτοιμα τις επόμενες δύο ημέρες τα τοπογραφικά. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής όπου θα γίνει η συζήτηση των όρων, ενώ σήμερα θα γίνει ένα προσυμβούλιο των μελών της επιτροπής προκειμένου να υπάρξει μία ενημέρωση τους, λόγω της νέας ΚΥΑ που δημιουργεί κάποιες αλλαγές "στο παρά πέντε" και στην οποία οφείλεται η καθυστέρηση, αφού το ΦΕΚ έφτασε στο Δήμο στις 12 Μαΐου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png