Ο κύριος Βαγγέλης Δέδες εξηγεί τα ποσά των αποθεματικών του Δήμου Αίγινας.

Η απήχηση που είχε στους κατοίκους της Αίγινας η είδηση σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα που έχει ο Δήμος, σε σχέση πάντα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υποχρεώνει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα  σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδας, ήταν ιδιαίτερα υψηλή σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε προς το Σώμα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού
Συμβουλίου.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο κύριος Δέδες τα αποθεματικά του Δήμου έχουν ως εξής:

- Τακτικά: 298.205,27 ευρώ τα οποία προέρχονται από κρατικές επιχορηγήσεις και έσοδα του Δήμου Αίγινας.
- Έκτακτα ανειδίκευτα: 83.530,36 ευρώ τα οποία προέρχονται από πρόστιμα, προσαυξήσεις και πολεοδομικές παραβάσεις.
- Έκτακτα ειδικευμένα: 836.153,96 ευρώ τα οποία προέρχονται από επιχορηγήσεις για έργα και ΣΑΤΑ. Να σημειώσουμε ότι αυτό το ποσό, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κύριος Βαγγέλης Δέδες στο Σώμα, είναι αυτό που μπορεί η κεντρική διοίκηση να δεσμεύσει. Το ποσό που μπορεί να διατηρήσει ο Δήμος είναι  381.735,63 ευρώ.

Δεν δεσμεύονται τα ανταποδοτικά, η μισθοδοσία και οι πάγιες ανάγκες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png